VIER MOEDERDAG OP 14 MEI !

Als Moederdag begint met een verrukkelijk Zeeuws Moederdag Ontbijt op bed, kan de dag eigenlijk al niet meer stuk. Want...  ook de liefde van mama's gaat door de maag!

Ons heerlijk Zeeuws ontbijt verkeert op Moederdag in bijzondere sferen! Het verrukkelijke ontbijt is dan aangevuld met allerlei heerlijke en leuke Moederdag-extra’s! Wat zal zij ontroerd en trots tegelijk zijn!

Wat krijgt moeder allemaal in haar Zeeuws Moederdagontbijt?

Het leuke kistje is gevuld met een fraai assortiment verse broodjes van Bakker Dees, twee stuks Zeeuws fruit (vers van de boer) en een fles " I love Zeeland Appelsap". Beleg de verse broodjes met onze overheerlijke Zeeuwse Zaligheden: een bolletje kaas van Erik Murre, Zeeuwse paté, Zeeuwse jam &  hagelslag, Zeeuwse hoeveboter en kakelverse eitjes! 

Hmmmm... zo zoet, zo lekker!

Ook 2 suikerzoete bolussen ontbreken niet. Deze komen ook van Bakker Dees, (de beste bolusbakker van NL).  Samen met de Zeeuwse babbelaars zorgen ze voor de finishing zoete touch! 

 

Bubbels.....

Met moederdag geven we een gratis flesje bubbels (20cl). Wil je nog wat meer dan het flesje bubbels dat kan natuurlijk maak het ontbijt compleet met een flesje flesje CAVA (37,5cl) of een CHAMPAGNE (37,5cl), voeg deze extra toe aan het ontbijt om je moeder nog meer te laten genieten van een ZeeuwsOntbijt.

 

Wanneer uiterlijk te bestellen?

Bestel uw Moederdagontbijt uiterlijk op donderdag 11 mei voor 20:00 uur;  om je moeder op Moederdag te verrassen met een heerlijk Zeeuws Moederdag Ontbijt.

 

Bezorging:

Het ontbijt wordt tijdig en uiterlijk om 11.00u op de dag van uw keuze bezorgd.  Wij bezorgen in heel de provincie Zeeland.

We proberen zo goed als mogelijk de aangegeven voorkeurstijden aan te houden met bezorgen, maar met de vele ontbijtjes die op moederdag besteld worden lukt dit niet altijd. We zorgen uiteraard dat iedereen voor 11.00u zijn ontbijtje ontvangen heeft.

Onze bezorgers bellen 2x aan, wordt er dan niet opengedaan dan zetten we het ontbijt voor de voordeur neer en steken een kaartje in de brievenbus.

 

Bestel vlug het Zeeuws Moederdagontbijt van uw keuze en verras uw moeder op bijzondere wijze op Moederdag!

Moederdagontbijt
Zeeuws Luxe Moederdag Ontbijt
2 personen, met frisse bubbels
  • MET GRATIS BUBBELS
  • HEERLIJKE MOEDERDAG EXTRAATJES
54,95

Zeeuws Luxe Moederdag Ontbijt
1 persoon, met frisse bubbels
  • MET GRATIS BUBBELS
  • MOEDERDAG EXTRAATJES
37,50

Wij bezorgen in heel Zeeland, Nederland en Vlaanderen.