VIER MoederDAG OP 12 mei !

Als Moederdag begint met een verrukkelijk Zeeuws Moederdag Ontbijt op bed, kan de dag eigenlijk al niet meer stuk. Want...  ook de liefde van mama’s gaat door de maag!

Ons heerlijk Zeeuws ontbijt verkeert op Moederdag in bijzondere sferen! Het verrukkelijke ontbijt is dan aangevuld met allerlei heerlijke en leuke Moederdag-extra’s! Wat zal zij ontroerd en trots tegelijk zijn!

Wat krijgt moeder allemaal in haar Zeeuws Moederdagontbijt?
Het leuke fruitkistje is gevuld met een fraai assortiment verse polderbroodjes gemaakt van 100% Zeeuwse tarwe, twee stuks Zeeuws fruit (vers van de boer) en een fles Zeeuws Appelsap. Beleg de polderbroodjes met onze overheerlijke Zeeuwse Zaligheden: een polderkaasje, Zeeuwse paté, Zeeuwse jam & Zeeuwse hoeveboter en kakelverse eitjes! 

Hmmmm... zo zoet, zo lekker!
Ook 2 suikerzoete bolussen ontbreken niet. Samen met het Zeeuwse snoepgoed zorgen ze voor de finishing zoete touch! Speciaal voor moeder wordt het uitgebreide ontbijt aangevuld met heerlijke chocolaatjes van Belgische topkwaliteit terwijl een oud Hollandse lolly in hartjesvorm  het compleet maakt.  Een ontroerend gedicht zal zeker niet ontbreken, dat heeft zij wel verdient!

Sprankelende bubbels!

Schenk alvast de sprankelende bubbels in!  Wat mag het zijn voor u?  Een sprankelende schuimwijn, een verfrissende Cava of -als het ietsjes meer mag zijn- een overheerlijke Champagne?  Hebt u liever zonder alcohol?  Geen probleem, ook dat kan.

Standaard is dit een 2 persoons ontbijt.  Voor de allenstaande mama hebben we ook ontbijtjes voor 1 persoon beschikbaar.

Wanneer uiterlijk te bestellen?
Woont u mama in Zeeland? Bestel uw Zeeuws Moederdag Ontbijt dan uiterlijk op Zaterdag 11 mei om 18.00 uur.  Het ontbijt wordt zondagochtend op het gewenste uur bezorgd door onze eigen bezorgservice en dat in heel Zeeland.

Woont mama buiten Zeeland?  Bestel dan uiterlijk vrijdag 11 mei om 12.00u.  Een pakketdienst bezorgd het ontbijt op zaterdag 16 juni in héél Nederland zodat  u op zondag lekker kan onbtijten op het moment dat het mama het best uitkomt!

Bestel vlug het Zeeuws Moederdagontbijt van uw keuze en verras mama op een wel heel erg bijzondere wijze!

TIP: Wees er snel bij en  bestel tijdig want op = écht op!!!

Moederdagontbijt
Zeeuws Luxe Moederdagonbtijt
2 personen
49,99

Zeeuws Luxe Moederdagontbijt
1 persoon
39,99

Bloemenboeket
Boeket Bloemen
Dagverse bloemen in een gevarieerd boeket
20,00

Exlusieve Handgemaakte Bonbons
Exlusieve Handgemaakte Bonbons (1000gr)
49,99

Moederdag Superdeal
Moederdag Superdeal!!!
Zeeuws Luxe ontbijt (2 pers) met sprankelende champagne + 1 kg handgemaakte bonbons + bloemenboeket "Super de Luxe"
99,99

Wij bezorgen in heel Zeeland, Nederland en Vlaanderen.