VIER VADERDAG OP 20 JUNI

Als Vaderdag begint met een verrukkelijk Zeeuws Vaderdag Ontbijt op bed, kan de dag eigenlijk al niet meer stuk. Want...  ook de liefde van papa's gaat door de maag!

Ons heerlijk Zeeuws ontbijt verkeert op Vaderdag in bijzondere sferen! Het verrukkelijke ontbijt is dan aangevuld met allerlei heerlijke en leuke Vaderdag-extra’s! Wat zal hij ontroerd en trots tegelijk zijn!

Wat krijgt vader allemaal in zijn Zeeuws Vaderdagontbijt?

Het leuke kistje is gevuld met een fraai assortiment verse broodjes van Bakkerij Dees, twee stuks Zeeuws fruit (vers van de boer) en een fles " I love Zeeland Appelsap". Beleg de verse broodjes met onze overheerlijke Zeeuwse Zaligheden: een bolletje kaas van Erik Murre, Zeeuwse paté, Zeeuwse jam &  hagelslag, Zeeuwse hoeveboter en kakelverse eitjes! 

Hmmmm... zo zoet, zo lekker!

Ook 2 suikerzoete bolussen ontbreken niet. Deze komen ook van Bakkerij Dees, (al een paar keer uitgeroepen tot de beste bolusbakker van NL).  Samen met de Zeeuwse babbelaars zorgen ze voor de finishing zoete touch! 

 

Bubbels.....

Met Vaderdag geven we een gratis flesje bubbels (20cl). Wil je nog wat meer dan het flesje bubbels dat kan natuurlijk maak het ontbijt compleet met een flesje flesje CAVA (37,5cl) of een CHAMPAGNE (37,5cl), voeg deze extra toe aan het ontbijt om je moeder nog meer te laten genieten van een ZeeuwsOntbijt.

 

Wanneer uiterlijk te bestellen?

Bestel uw Vaderdagontbijt uiterlijk donderdag 16 juni voor 20:00 uur;  om je vader op Vaderdag te verrassen met een heerlijk Zeeuws Vaderdag Ontbijt.

 

Bezorging:

Het ontbijt wordt uiterlijk om 11.00u op de dag van uw keuze bezorgd.  Wij bezorgen in heel de provincie Zeeland.

We proberen zo goed als mogelijk de aangegeven voorkeurstijden aan te houden met bezorgen, maar met de vele ontbijtjes die op vaderdag besteld worden lukt dit niet altijd. We zorgen uiteraard dat iedereen voor 11.00u zijn ontbijtje ontvangen heeft.

Onze bezorgers bellen 2x aan, wordt er dan niet opengedaan dan zetten we het ontbijt voor de voordeur neer en steken een kaartje in de brievenbus.

 

Bestel vlug het Zeeuws Vaderdagontbijt van uw keuze en verras uw vader op bijzondere wijze op Vaderdag!

 

 

Vaderdagontbijt
Zeeuws Luxe Vaderdagonbtijt
2 personen
Met gratis flesje bubbels en leuke vaderdag-extra's
54,95

Zeeuws Luxe Vaderdagontbijt
1 persoon
Met gratis flesje bubbels en leuke vaderdag-extra's
37,50

Wij bezorgen in heel Zeeland, Nederland en Vlaanderen.