!!! BIJNA UITVERKOCHT !!!

16 juni is het Vaderdag

Als Vaderdag begint met een verrukkelijk Zeeuws Vaderdag Ontbijt op bed, kan de dag eigenlijk al niet meer stuk. Want...  ook de liefde van papa’s gaat door de maag!

Ons heerlijk Zeeuws ontbijt verkeert op Vaderdag in bijzondere sferen! Het verrukkelijke ontbijt is dan aangevuld met allerlei heerlijke en leuke Vaderdag-extra’s! Wat zal hij genieten!

Wat krijgt vader allemaal in zijn Zeeuws Vaderdagontbijt?
Het leuke fruitkistje is gevuld met een fraai assortiment verse polderbroodjes gemaakt van 100% Zeeuwse tarwe, twee stuks Zeeuws fruit (vers van de boer) en een fles Zeeuws Appelsap. Beleg de polderbroodjes met onze overheerlijke Zeeuwse Zaligheden: een polderkaasje, Zeeuwse paté, Zeeuwse jam & Zeeuwse hoeveboter en kakelverse eitjes! 

Hmmmm... zo zoet, zo lekker!
Ook 2 suikerzoete bolussen ontbreken niet. Samen met het Zeeuwse snoepgoed zorgen ze voor de finishing zoete touch! Speciaal voor vader wordt het uitgebreide ontbijt aangevuld met een heerlijke  oud Hollandse lolly in hartjesvorm  en lekkere chocolade om het compleet maakt.  Een lekker Zeeuws biertje zal zeker niet ontbreken, dat heeft hij wel verdient!

Sprankelende bubbels!

Schenk alvast de sprankelende bubbels in!  Wat mag het zijn voor u?  Een sprankelende schuimwijn, een verfrissende Cava of -als het ietsjes meer mag zijn- een overheerlijke Champagne?  Hebt u liever zonder alcohol?  Geen probleem, ook dat kan.

Standaard is dit een 2 persoons ontbijt.  Voor de allenstaande papa hebben we ook ontbijtjes voor 1 persoon beschikbaar.

Wanneer uiterlijk te bestellen?
Woont je vader in Zeeland? Bestel uw Zeeuws Vaderdag Ontbijt dan uiterlijk op Zaterdag 15 juni om 18.00 uur.  Het ontbijt wordt zondagochtend op het gewenste uur bezorgd door onze eigen bezorgservice en dat in heel Zeeland.

Woont vader buiten Zeeland?  Bestel dan uiterlijk donderdag 13 juni om 12.00u.  Een pakketdienst bezorgd het ontbijt op zaterdag 15 juni in héél Nederland zodat  u op zondag lekker kan onbtijten op het moment dat het vader het best uitkomt!

Bestel vlug het Zeeuws Vaderdagontbijt van uw keuze en verras papa op een wel heel erg bijzondere wijze!

TIP: Wees er snel bij en  bestel tijdig want op = écht op!!!

Vaderdagontbijt
Zeeuws Luxe Vaderdagonbtijt
2 personen
Nog slechts 3 stuks beschikbaar!
49,99

Zeeuws Luxe Vaderdagontbijt
1 persoon
Uitverkocht!
39,99

Bloemenboeket
Boeket Vaderdag Bloemen
Uitverkocht!!!
20,00

Exlusieve Handgemaakte Bonbons
Exlusieve Handgemaakte Bonbons
Uitverkocht!!!
12,50

Vaderdag Superdeal
Vaderdag Superdeal!!!
Uitverkocht!!!
99,99

Wij bezorgen in heel Zeeland, Nederland en Vlaanderen.